Camping 't Legaat Texel

Boerderij 't Legaat is een agrarisch bedrijf met een boerencamping. De camping heeft ruime plekken met op het grote veld een prachtig uitzicht over de landerijen. De camping is omringt door een boomsingel en daardoor ligt deze erg luw. Camping 't Legaat is een unieke camping voor iedereen. Met 2 prachtige natuurgebieden ( de slufter en de muy) op loopafstand ideaal voor de natuurliefhebber, speeltoestellen en speeltrekkers voor de kinderen en voor degene die Texel graag op de fiets verkent ligt er naast de camping een prachtig fietspad die je door de duinen naar de mooiste plekken op Texel leidt.

 

Campingplaatsen

Onze camping op Texel heeft ruime plekken. Op het grote veld zijn 7 plekken aanwezig met een speeltoestel voor de kinderen. Het achterste veld heeft 7 plekken en is omringd door een boomsingel. Door de bomen is er veel privacy en zit je heerlijk beschut.

De camping vanaf bovenaf.

legaat van bovenaf.png

Het grote veld met 7 ruime plekken en zicht op het speelhuisje.

speelhuis kinderen.jpg   grote veld normale foto.jpg

 

Toiletgebouw

In het toiletgebouw zitten 2 douches, 2 toiletten een urinoir en 4 wastafels. Buiten is een overdekte afwasplaats. Ook is er een koelkast en wasmachine aanwezig. ( € 3,50 per wasbeurt) Naast de afwasruimte zit een overkapping, doordat de zijkanten zijn dichtgemaakt is het mogelijk hier met slecht weer te zitten aan de picknicktafel. 

 

toiletgebouw.jpg  toiletgebouw3.jpg

Contactgegevens

Minicamping t'Legaat
Slufterweg 211

1795 KM De Cocksdorp

06 20 20 80 84
info@nieuwduinoord.nl